Renovlies prijs

 

9

Renovlies is veelal goedkoper dan stucen

Wanneer u kiest voor renovlies op de behangklare wanden of gipswanden van uw nieuwbouw huis, bent u goedkoper uit dan met traditioneel stucwerk.

9

Renovlies voor nieuwbouw

Renovlies is een sterk soort behang dat de scheuren bij (nieuwbouw)woningen op kan vangen. En ook al is het behang, er zijn geen naden te zien.

9

Renovlies is schilderbaar

Renovlies is gemakkelijk te schilderen in iedere gewenste kleur. U kunt hiervoor kiezen om dit zelf te doen, of u laat het over aan de professional.

Wat kost renovlies

Een belangrijk aspect om mee te nemen in uw overweging voor het gebruik van renovlies is de prijs. Hoeveel kost renovlies, en is het voordeliger of juist duurder in vergelijking met alternatieven? Laten we eens gaan kijken.

Er zijn diverse soorten renovlies behang, ieder met hun eigen kwaliteit en bijbehorende prijs. Grofweg kunnen we stellen dat de prijzen van renovlies variëren tussen de 5 en 15 euro per vierkante meter.

Ook dient u rekening te houden met de kosten van de vakman die het renovlies behang voor u plakt. Echter bent u nog altijd goedkoper uit dan wanneer u kiest voor stucwerk. Het plakken van renovlies is namelijk simpelweg minder werk, en dus goedkoper. Alhoewel iedere vakman zijn eigen prijs hanteert, is het geen gek gemiddelde om 20 euro per vierkante meter aan te houden. Uiteraard zijn er ook behangers die hier sterk boven of sterk onder zitten.

Het zal u geruststellen te weten dat u bij de meeste professionele schilders of behangers gratis een offerte kunt aanvragen, volledig afgestemd op uw woning en persoonlijke wensen.

Wilt u onze renovlies prijzen weten? Ga dan snel naar de pagina renovlies prijs.

 

Vraag een offerte aan