Glasvlies of

renovlies

9

Renovlies is veelal goedkoper dan stucen

Wanneer u kiest voor renovlies op de behangklare wanden of gipswanden van uw nieuwbouw huis, bent u goedkoper uit dan met traditioneel stucwerk.

9

Renovlies voor nieuwbouw

Renovlies is een sterk soort behang dat de scheuren bij (nieuwbouw)woningen op kan vangen. En ook al is het behang, er zijn geen naden te zien.

9

Renovlies is schilderbaar

Renovlies is gemakkelijk te schilderen in iedere gewenste kleur. U kunt hiervoor kiezen om dit zelf te doen, of u laat het over aan de professional.

Hoe renovlies schilderen?

Het verven van renovlies behang is niet moeilijk, wellicht heeft u echter nog vraagtekens bij hoe renovlies schilderen nu precies in zijn werk gaat? Wij voorzien u van enkele tips die u kunnen helpen.

Voor het schilderen van renovlies kunt u diverse soorten verf gebruiken. Reguliere muurverf is beschikbaar in veel kleuren en is bovendien een goedkope optie. Het is goed om in gedachte te houden dat het schilderen van uw muren gevolgen heeft voor de ruimte. Het kan optisch groter of juist kleiner lijken, afhankelijk van de kleur die wordt gebruikt.

Bij het kiezen van een kleur moet u dus niet alleen uw eigen wensen in ogenschouw nemen maar ook de eigenschappen van de ruimte, de lichtinval, de indeling, et cetera. Twijfelt u over een geschikte kleur? Dan kunt u er altijd voor kiezen om een professioneel schildersbedrijf in te huren, die u kan voorzien van een passend advies.

Via onze pagina renovlies prijs kunt u een prijsindicatie krijgen. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan