Renovlies
Service

Gladde en strakke muren zonder naden en scheuren.

9

Renovlies is veelal goedkoper dan stucen.

Wanneer u kiest voor renovlies op de wanden van uw nieuwbouw object, bent u goedkoper dan traditioneel stucwerk.

9

Renovlies wordt naadloos opgeleverd.

Als het renovlies is geplaatst op de wanden is daar niets van te zien. Echter beschermd het wel. 

9

Renovlies is makkelijk over te schilderen.

Renovlies is gemakkelijk over te schilderen in iedere geweeste kleur. U kunt hiervoor kiezen om dit zelf te doen, of u laat het over aan de proffessional

Waar plakken wij renovlies?

Bent u op zoek naar een professionele vakman voor het laten plakken van renovlies in Den Haag en omgeving? Dan bent u bij Renovlies-Service aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardig renovlies, glasvliesbehang en glasbehang aan voor een prachtig resultaat. Onze ervaren en gekwalificeerde vakmannen zorgen ervoor dat uw muur er weer als nieuw uitziet en dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Renovlies is een speciaal type van behang dat gebruikt wordt om muren te renoveren, zowel in bestaande bouw als in nieuwbouw. Het is gemaakt van stevig materiaal dat gemakkelijk te bevestigen is en dat het behangen van een muur een stuk eenvoudiger maakt. Renovlies is ook gemakkelijk te verwijderen en kan worden gebruikt om oneffenheden op de muur te verbergen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die zijn muren wil renoveren zonder veel moeite te hoeven doen.

In nieuwbouw biedt renovlies voordelen zoals het voorkomen van scheuren in de muren en het gemakkelijk verwijderen van het behang. Bovendien bieden wij concurrerende tarieven en een snelle en efficiënte service.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor het plakken van renovlies in Den Haag en omgeving. Wij helpen u graag verder om uw muur op te frissen en een prachtig resultaat te behalen met ons renovlies.

Werkgebied Renovlies Den Haag

Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Renovlies of stucen

Renovlies heeft dezelfde karakteristieken als stuccen. Renovlies heeft echter het voordeel dat het veel sneller droogt en goedkoper is. Ook met kinderen en huisdieren in huis is het goed om aan renovlies te denken in verband met de stootvastheid van het materiaal.

renovlies nieuwbouw

Een nieuwbouw woning wordt altijd opgeleverd met behangklare muren. Daarnaast werken de muren van nieuwbouw woningen de eerste jaren doordat er vocht uit de muren trekt. Dit levert vaak scheuren op in de muren. Kies daarom voor renovlies behang welke deze scheuren opvangt.

Renovlies prijs

Wat kost renovlies? Een overweging om voor renovlies te kiezen is vaak financieel aantrekkelijker dan stucwerk. Bovendien bent u met renovlies sneller klaar en kunt u eerder gebruik maken van uw (nieuwe) woning. Via onze prijscalculator kunt u een prijsindicatie krijgen.

Renovlies of glasvlies

Vaak worden deze twee definities door elkaar gehaald omdat zij veel overeenkomsten hebben. Toch zijn er minieme verschillen. Renovlies is gemaakt van papier- en polyestervezels en heeft een gladdere afwerking. Renovlies is daarnaast meer scheurbestendig en stootvast.

Contactformulier

Katwijk aan Zee

+085 004 1626