Renovlies
Service

Gladde en strakke muren zonder naden en scheuren.

Benieuwd wat de kosten voor renovlies zijn?

Wat kost renovlies?

De kosten van renovlies zijn afhankelijk van het soort materiaal dat u kiest. Wilt u gladde en naadloze muren? Dan kiest u voor renovliesbehang. Vindt u een structuur op uw muur mooier? Dan kunt u kiezen voor fijn of grof glasvliesbehang. Onderstaand leggen wij per type behang uit wat de karakterstieken hiervan zijn.

 

Foto van grof glasvlies

Grove glasvlies

Dit grove glasvliesbehang heeft een ruwe structuur en het wordt vaak gebruikt in grote ontvangsthallen, scholen, verzorgingshuizen en kantoren. Desgewenst is dit natuurlijk ook geschikt voor uw woning.

 

Foto van fijn glasvlies behang

Fijne glasvlies

Dit fijne glasvliesbehang heeft vanzelfsprekend een lichtere structuur. Dit behang is gemakkelijk over te schilderen en elke gewenste kleur. Door de structuur van dit behang is het daarnaast erg stootvast en zijn oneffenheden minder te zien.

 

Foto van glad renovlies behang

Gladde renovlies

Dit gladde renovliesbehang zorgt voor voor gladde en naadloze muren. Het resultaat is te vergelijken met stuccen, maar dan goedkoper en sneller klaar. Daarnaast is het stootvaster en zijn oneffenheden minder te zien en voorkomt het scheuren.

 

Nu berekenen

De kosten voor het laten plakken van renovlies variëren. Dit komt door het gekozen materiaal en de mogelijkheid om het door ons te laten overschilderen. De onderstaande prijs is enkel een indicatieprijs. Voor een volledige offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Welke behangsoort?

Alleen plakken of ook sauzen?

Type woning?

Aantal m²

Prijs per m²

12.50

Prijs

312.50

BTW bedrag

28.13

Totaalprijs

340.63

Contactformulier

14 + 4 =

Katwijk aan Zee

085 004 1626

contact@renovlies-service.nl