Renovlies

Gladde en strakke muren zonder naden en scheuren.

9

Renovlies is veelal goedkoper dan stucen

Wanneer u kiest voor renovlies op de behangklare wanden of gipswanden van uw nieuwbouw huis, bent u goedkoper uit dan met traditioneel stucwerk.

9

Renovlies voor nieuwbouw

Renovlies is een sterk soort behang dat de scheuren bij (nieuwbouw)woningen op kan vangen. En ook al is het behang, er zijn geen naden te zien.

9

Renovlies is schilderbaar

Renovlies is gemakkelijk te schilderen in iedere gewenste kleur. U kunt hiervoor kiezen om dit zelf te doen, of u laat het over aan de professional.

Renovlies

Renovlies is een behangsoort die wordt gebruikt voor het egaliseren van muren. Renovlies behang bestaat grotendeels uit papier en polyester vezels. Het is ideaal om binnen een mum van tijd oneffenheden te verbergen op uw muren of plafonds.

Overweegt u als huiseigenaar het gebruik van renovlies? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar de voor- en nadelen van dit product. Daarom bespreken we op deze website alles wat u moet weten over renovlies. Zo kijken we naar de prijzen, vergelijken we renovlies met stucwerk en komen we erachter waarom renovlies zo populair is onder veel gebruikers.

Vraag een offerte aan