Waarom renovlies

Alle voordelen van renovlies op een rij

9

Renovlies is veelal goedkoper dan stucen

Wanneer u kiest voor renovlies op de behangklare wanden of gipswanden van uw nieuwbouw huis, bent u goedkoper uit dan met traditioneel stucwerk.

9

Renovlies voor nieuwbouw

Renovlies is een sterk soort behang dat de scheuren bij (nieuwbouw)woningen op kan vangen. En ook al is het behang, er zijn geen naden te zien.

9

Renovlies is schilderbaar

Renovlies is gemakkelijk te schilderen in iedere gewenste kleur. U kunt hiervoor kiezen om dit zelf te doen, of u laat het over aan de professional.

Waarom renovlies

De voordelen van renovlies op een rij

Heeft u recentelijk uw intrek genomen in een nieuwe woning? Dan zijn er ongetwijfeld nog veel dingen die moeten gebeuren. Eén van de eerste stappen is vaak het gereed maken van de muren. Waar vroeger iedereen koos voor goed stucwerk, wordt er nu vaak gebruik gemaakt van renovlies. Maar wat is renovlies nu eigenlijk, en waarom is het zo populair?

Renovlies is een behangsoort die wordt gebruikt voor het egaliseren van muren. Renovlies behang bestaat grotendeels uit papier en polyester vezels.

Het is ideaal om binnen een mum van tijd oneffenheden te verbergen op uw muren of plafonds.

Overweegt u als huiseigenaar het gebruik van renovlies? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar de voor- en nadelen van dit product. Daarom bespreken we in dit artikel alles wat u moet weten over renovlies. Zo kijken we naar de prijzen, vergelijken we renovlies met stucwerk en komen we erachter waarom renovlies zo populair is onder veel gebruikers.

Vraag een offerte aan