Waarom een
vakman

9

Renovlies is veelal goedkoper dan stucen

Wanneer u kiest voor renovlies op de behangklare wanden of gipswanden van uw nieuwbouw huis, bent u goedkoper uit dan met traditioneel stucwerk.

9

Renovlies voor nieuwbouw

Renovlies is een sterk soort behang dat de scheuren bij (nieuwbouw)woningen op kan vangen. En ook al is het behang, er zijn geen naden te zien.

9

Renovlies is schilderbaar

Renovlies is gemakkelijk te schilderen in iedere gewenste kleur. U kunt hiervoor kiezen om dit zelf te doen, of u laat het over aan de professional.

Waarom renovlies laten plakken door een vakman?

Hebben de diverse voordelen van renovlies u overtuigd om dit product te gebruiken in uw woning? Dan komt ongetwijfeld al snel de volgende vraag naar boven; kan ik zelf renovlies plakken? Het antwoord is tweedelig. Alhoewel het mogelijk is om renovlies zelf op uw muren te plakken, is het sterk aan te raden om dit te laten doen door een vakman.

Waarom is het verstandig om renovlies behang te laten plakken door een professionele behanger? Het plakken van renovlies is een secuur werkje. Om een naadloos resultaat te creëren, is de expertise van een vakman absoluut noodzakelijk. Daarnaast weet de expert alles op het gebied van de benodigde voorbehandelingen, lijmsoorten en technieken van aanbrengen. Voor het beste resultaat kiest u dus voor een vakman voor het plakken van renovlies.

Het inhuren van een professional brengt uiteraard kosten met zich mee, wellicht dat dit ook een reden is dat u heeft nagedacht over het zelf aanbrengen van renovlies. Alhoewel het inhuren van een vakman de nodige kosten met zich meebrengt, betaalt het zich op de lange termijn absoluut terug. Als renovlies behang namelijk goed wordt aangebracht, kan het jarenlang meegaan. Absoluut een nuttige investering zouden we dus wel kunnen stellen.

Krijg een vrijblijvende prijsindicatie via onze renovlies prijs pagina.

 

 

 

Vraag een offerte aan