Renovlies in uw

woning

9

Renovlies is veelal goedkoper dan stucen

Wanneer u kiest voor renovlies op de behangklare wanden of gipswanden van uw nieuwbouw huis, bent u goedkoper uit dan met traditioneel stucwerk.

9

Renovlies voor nieuwbouw

Renovlies is een sterk soort behang dat de scheuren bij (nieuwbouw)woningen op kan vangen. En ook al is het behang, er zijn geen naden te zien.

9

Renovlies is schilderbaar

Renovlies is gemakkelijk te schilderen in iedere gewenste kleur. U kunt hiervoor kiezen om dit zelf te doen, of u laat het over aan de professional.

Voordelen van renovlies voor uw woning

De hamvraag van vandaag is dus eigenlijk; Waarom renovlies behang? Het antwoord is eenvoudig. De voordelen van renovlies zijn groots en zeer uiteenlopend. Niet alleen is deze behangsoort egaliserend, als het door een professional wordt gedaan kan het een prima vervanging zijn voor stucwerk. Het heeft als voordeel dat het vele male goedkoper is, en met zijn lange levensduur ook nog eens ontzettend duurzaam is.

Andere voordelen van renovlies zijn het eenvoudig en snel aanbrengen, en de keuze uit diverse soorten renovlies behang. Renovlies behang is namelijk beschikbaar in diverse dikte, er is dus altijd een geschikte behangsoort voor de muren in uw woning. Voor een naadloos resultaat, dat gelijkwaardig is aan dat van stucwerk, raden wij u aan om een professionele behanger in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd onbezorgd kunt wonen!

Klik HIER om uw prijs te berekenen.

 

Vraag een offerte aan